М. К. Мамардашвілі: про класичний і некласичний ідеали раціональності - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2016)
Робота присвячена аналізу еволюції опозиції «класичне» та «некласичне» в філософії М.К. Мамардашвілі. Порівняно правила та явища класичної раціональності та некласичного типу. The work deals with the analysis of the evolution of the opposition "classical" and "nonclassical" in philosophy M. K. Mamardashvili. There have been compared rules and phenomena of classical and non-classical types of rationality.
Keywords: ідеал; раціональність; Мамардашвілі; онтологія; об’єкт; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра гуманітарних дисциплін; ideal; rationality; Mamardashvili; ontology; object