Дії персоналу підприємства молочної галузі при ліквідації аварійних ситуацій - Данилко, Олена; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2014)
На підприємствах молочної галузі для створення необхідного режиму охолодження і підтримки параметрів виробничого процесу як холодоагент використовують аміак. Суміш парів аміаку з повітрям при об'ємному співвідношенні 15-28% вибухонебезпечна. In the dairy industry to create the desired mode of cooling and maintaining the parameters of the production process using ammonia as a refrigerant. A mixture of ammonia vapors to the air with a volume ratio of 15-28% volatile.
Keywords: підприємства молочної галузі; аміак; ліквідація аварійних ситуацій; emergency response; ammonia; Enterprise dairy industry; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу