Данилко, ОленаСлободян, Ольга Петрівна2014-09-262014-09-262014Данилко, О. М. Дії персоналу підприємства молочної галузі при ліквідації аварійних ситуацій / О. М. Данилко, О. П. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 581-582.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16948На підприємствах молочної галузі для створення необхідного режиму охолодження і підтримки параметрів виробничого процесу як холодоагент використовують аміак. Суміш парів аміаку з повітрям при об'ємному співвідношенні 15-28% вибухонебезпечна. In the dairy industry to create the desired mode of cooling and maintaining the parameters of the production process using ammonia as a refrigerant. A mixture of ammonia vapors to the air with a volume ratio of 15-28% volatile.uk-UKпідприємства молочної галузіаміакліквідація аварійних ситуаційemergency responseammoniaEnterprise dairy industryкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуДії персоналу підприємства молочної галузі при ліквідації аварійних ситуаційOther