Булавіна, Альона Станіславівна2024-03-272024-03-272023Булавіна, А. С. Розширення асортименту безглютенових борошняних виробів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Булавіна Альона Станіславівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42324ukзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністькрекерикафе-кондитерськанасіння соняшниканасіння гарбузанасіння кунжутукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозширення асортименту безглютенових борошняних виробів для кафе-кондитерськоїOther