Експериментальна малогабаритна установка для приготування заварки - Оладько, А. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Ковальов, Олександр Володимирович (My University, 1996)
Наведено опис та принцип роботи експериментальної малогабаритної установки для приготування заварки в умовах малої пекарні.
Keywords: пекарня; bakery; электроконтактный способ; electrocontact way; заварка; welding; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра готельно-ресторанної справи