Пекло, АнастасіяЛич (Ткаченко), Інна ВалентинівнаКарпов, Олександр Вікторович2014-11-182014-11-182014Пекло, А. О. Імуномодуляторні властивості абзимів молока / А. О. Пекло, І. В. Лич, О. В. Карпов // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 497.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18433Вивчення імуноглобулінів, які володіють власною каталітичною (абзимною) активністю є одним із нових напрямків в імунології та біотехнології. Дія каталітичних антитіл багато в чому пов'язана не лише з типом реакцій, які потрібно каталізувати та видом паталогічних процесів, а й з всіма імунними процесами, які відбуваються в організмі. Тому, з впевненістю можна стверджувати про їх ефективність у профілактиці вірусних, бактеріальних та деяких онкологічних захворювань. Study of antibodies that possess catalytic own (abzymnoyu) activity is one of the new trends in the immunology and biotechnology. action catalytic antibodies is largely due not only to the type of reactions that need to be catalyze and type of pathological processes, but also with all immune processes that in the body. Therefore, it is safe to assert their effectiveness in the prevention of viral, bacterial and some cancers diseases.otherабзимимолокоімуномодуляторні властивостіAbzymeimmunomodulatory propertiesmilkкафедра біотехнології і мікробіологіїІмуномодуляторні властивості абзимів молокаOther