Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ХIV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової та управлінської діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і здобувачів економічних спеціальностей закладів вищої освіти, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes abstracts of reports by participants of the XIV All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Improving the Efficiency of Enterprises in the Food and Processing Industries of the Agricultural and Industrial Complex", which consider current issues of the functioning and development of business entities, highlight the problems of resource, innovation and investment, financial and managerial activities of enterprises. It is intended for scientists, teachers, postgraduate students and applicants for economic specialties of higher education institutions who are interested in issues related to the functioning of enterprises in the food and processing industries of the agricultural and industrial complex in modern economic conditions.
Keywords: ресурсна діяльність підприємства; інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства; фінансова діяльність підприємства; управлінська діяльність підприємства; зовнішньоекономічна діяльність підприємства; конкурентоспроможність підприємства; resource activities of enterprises; innovation and investment activities of enterprises; financial activities of enterprises; management activities of enterprises; foreign economic activity of enterprises; competitiveness of enterprises