Бабанов, Ігор ГеннадійовичМихайлов, Валерій МихайловичБабкіна, Ірина ВолодимирівнаШевченко, Андрій Олександрович2014-11-102014-11-102014Перспективність та актуальність досліджень електроконтактної обробки в харчових технологіях / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 378.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18160Одним з важливих завдань розвитку харчових технологій є розробка та впровадження енергозберігаючих процесів теплової обробки харчових продуктів. Досить перспективним напрямом вирішення цієї проблеми є використання електротехнологій. One of the important tasks of Food Technology is the development and implementation of energy saving processes of thermal food processing. Quite promising direction to solve this problem is to use electrotechnologies.otherенергозберігаючі процеситеплова обробкахарчові технологіїenergy-saving processesheat treatmentfood technologyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПерспективність та актуальність досліджень електроконтактної обробки в харчових технологіяхOther