Спосіб виробництва сиркового виробу (патент на корисну модель № 133855) - Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна (My University, 2019)
Спосіб виробництва сиркового виробу включає одержання молочно-білкової основи, охолодження, внесення наповнювача та цукру, перемішування, фасування та доохолодження. як наповнювач використовують пасту волоського горіху молочно-воскової стиглості у кількості 4,0-6,0 %, яку попередньо змішують з молочною сироваткою у співвідношенні 1:2-1:2,5 та піддають тепловій обробці при температурі 85-87 °C з витримкою 2-3 хвилини та наступним охолодженням до температури 9-15 °C.A method for producing a sour milk product includes the production of a milk protein base, cooling, addition of filler and sugar, mixing, packaging and cooling. as a filler, use a paste of walnut milk-wax mucus in the amount of 4,0-6,0%, which is pre-mixed with milk whey in the ratio 1: 2-1: 2,5 and subjected to heat treatment at a temperature of 85-87 ° C from Exposure for 2-3 minutes and then cooled to a temperature of 9-15 ° C.
Keywords: сиркові вироби; молочно-білкова основа; паста волоського горіха; cheese products; milk-protein base; paste of walnut; кафедра технології молока і молочних продуктів