Нові надходження № 4 (жовтень-грудень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2025)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у жовтні-грудні 2025 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Опис кожного видання містить дані поличного шифра, індекса УДК документа та місця збереження. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та здобувачам закладів вищої освіти.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazine