Основні підходи до формування та функціонування аграрно-промислових об’єднань підприємств - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2006)
Економічна криза, що триває в тваринництві, зумовлює необхідність обґрунтування напрямів подальшого розвитку його галузей, виходячи з умов функціонування ринку. Розглянуто проблеми адаптації тваринництва до нових умов господарювання на основі формування інтегрованих аграрно-промислово-торговельних об’єднань підприємств з виробництва, переробки та реалізації продукції. Economic crisis, that lasts in the stock-raising, necessitates ground of directions of subsequent development of his industries, coming operating of market conditions from. In the article the problems of adaptation of stock-raising are considered to the new terms of menage on the basis of forming of computer-integrated associations of enterprises from production, processing and realization of products.
Keywords: агропромисловий комплекс; вертикальна інтеграція; agroindustrial complex; vertical integration; кафедра економіки праці та менеджменту