Пристрій для поштучного виділення і подачі із стопи плоскоскладених заготовок коробок і їх формування (Патент на винахід № 90184) - Гавва, Олександр Олександрович; Волчко, Анатолій Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Волчко, Андрій Анатолійович; Юхно, Михайло Іванович (My University, 2010)
Пристрій для поштучного виділення і подачі із стопи плоскоскладених заготовок коробок і їх формування, що включає магазин для заготовок, механізм для поштучної їх подачі, транспортуючий механізм із захватом для переміщення заготовок і пристрої для її розкривання, виконаний у вигляді двох,розміщених з різних боків магазина, приводних валів, які мають спіральну робочу поверхню із змінним кроком спіралі по довжині валів, вхідний кінець одного з приводних валів виконано глобоїдним і на ньому встановлено додаткову спіральну поверхню, причому вали виконані у вигляді конусів. Device for a piece selection and serve from a foot trivial korobok and their formings that includes a shop forpurveyances mechanism for to on piece their serve transporting mechanism with a capture placed from a purveyance and device for its opening executed as two placed from the different sides of shop of privodnykh billows which have a spiral working surface with the variable step of spiral on length of billows one entrance end of privodnykh billows is executed globoid and on him set .
Keywords: плоскоскладені заготовки; механізм; flat build preparation; mechanism; powers haft; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки