Перетворення забруднюючих речовин стічних вод молокозаводів за допомогою іммобілізованої мікрофлори - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2008)
Охарактеризовано стічні води молокопереробних підприємств. Запропоновано використовувати для інтенсифікації процесу іммобілізовану мікрофлору аеробного активного мулу. Characterized wastewater dairy companies. Proposed to use for process intensification immobilized activated sludge microflora.
Keywords: стічні води молокозаводів; аеробне очищення; іммобілізація; dairy wastewater; aerobic; immobilization; кафедра екології та екоменеджменту