Виховні функції сучасного куратора - Харченко, Вячеслав Валерійович (My University, 2013)
Виховання здійснюється через власний досвід студентів, що зумовлений довкіллям. Тож, роль куратора зводиться до організації і регулювання середовища студентів. Education through personal experience students caused by the environment. Therefore, the role of the curator comes down to organization and management of medium students.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; виховання; куратор; студент; education; curator; student