Жадько, Марина ІванівнаКотляр, Євген ОлександровичТопчій, Оксана Анатоліївна2019-04-202019-04-202018Жадько, М. І. Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів / М. І. Жадько, Є. О. Котляр, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 196-197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29020Тези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.uk-UKм'ясні хлібиклітковинамолочний білокmeat loavescellulosemilk proteinкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібівThesis