Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів - Жадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2018)
Тези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.
Keywords: м'ясні хліби; клітковина; молочний білок; meat loaves; cellulose; milk protein; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів