Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості - Копиленко, Анатолій Васильович; Тимонін, Олександр Миколайович; Гондлях, Олександр Володимирович; Осипенко, М. І. (My University, 2005)
Досліджено особливості роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості. Проведено числовий розрахунок центрифуги загального використання і дано рекомендації щодо змінення геометричних параметрів конструкції. The features of centrifuges for the food and chemical industries. The numerical calculation centrifuges general use and given advice on how to change the geometrical design parameters.
Keywords: рідина; емульсія; сепаратор; математична модель; апробація; максимальне напруження; дослідження; хімічна промисловість; liquid; emulsion; separator; mathematical model; testing; maximum stress; research; chemical industry; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв