Копиленко, Анатолій ВасильовичТимонін, Олександр МиколайовичГондлях, Олександр ВолодимировичОсипенко, М. І.2013-01-252013-01-252005Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, О. В. Гондлях, М. І. Осипенко, А. О. Чемерис // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 166-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5612Досліджено особливості роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості. Проведено числовий розрахунок центрифуги загального використання і дано рекомендації щодо змінення геометричних параметрів конструкції. The features of centrifuges for the food and chemical industries. The numerical calculation centrifuges general use and given advice on how to change the geometrical design parameters.otherрідинаемульсіясепараторматематична модельапробаціямаксимальне напруженнядослідженняхімічна промисловістьliquidemulsionseparatormathematical modeltestingmaximum stressresearchchemical industryкафедра процесів і апаратів харчових виробництвАналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловостіArticle