Визначення коефіцієнтів функції нелінійної множинної регресії з довільною кількістю кодованих змінних - Зінченко, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
Розглядається задача розрахунку функцій множинної регресії другого порядку з довільною кількістю змінних, представлених в кодованій формі, наприклад, для організації центрального композиційного ротатабельного планування експерименту з метою оптимізації процесу чи об’єкту. The problem of multiple regression calculation function of second order with an arbitrary number of variables represented in coded form, for example for the organization of the central composite rotatable design of experiments to optimize the process or facility.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; математична статистика; нелінійна множинна регресія; кодована форма; math statistics; non-linear multiple regression; coded form