Сучасні комунікаційні технології мережі інтернет в управлінні персоналом - Олійниченко, Олена Миколаївна (My University, 2014)
Сучасні комунікаційні системи і технології мережі Інтернет надають велику кількість послуг. Це інструменти, за допомогою яких можна ав-томатизувати рутинні операції; вийти на не доступні, раніше, ринки; залучати до сумісної роботи працівників, які знаходяться на навіть різних континентах та багато інших можливостей. На даний час питання вико-ристання таких інструментів в управлінні персоналом є недостатньо ви-світленими як в зарубіжній, так і в вітчизняній літературі.
Keywords: комунікаційні системи; глобальна мережа; інтернет; персонал; communications systems; global network; internet; staff; кафедра економіки праці та менеджменту