Рябоконь, Наталія ВалеріївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2014-08-052014-08-052014Рябоконь, Н. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах / Н. Рябоконь, Т. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – №2 – С.19-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16290Термогравіметричним методом визначено кількісний вміст вільної та капілярної (зв’язаної) вологи, хроматографічним методом - вуглеводний склад у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами. Доведено залежність масової частки зв’язаної вологи від вуглеводного складу згущених молочних консервів. Were defined the quantitative content of free and bound moisture in condensed milk with sugar and fruit syrups by thermogravimetric method, the carbohydrate composition - by chromatographic method. Dependents of the mass fraction of bound moisture from carbohydrate composition of condensed canned milk was proveduk-UKзгущені молочні консерви з цукромcanned condensed milk with sugarплодово-ягідні сиропиfruit syrupsвуглеводний складcarbohydrate compositionвільна вологаfree moistureзв’язана вологаbound moistureдериватограмаderyvatohramaкафедра технології молока і молочних продуктівВплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервахArticle