Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості - Страшинська, Лариса Володимирівна; Шеремет, Олег Олексійович (My University, 2021)
Проаналізовано тенденції функціонування підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості. Визначено причини різкого зниження обсягів виробництва продукції. Наголошено на необхідності вирішення проблем здорожчання цукру та зростання вартості природного газу. Обґрунтовано необхідність впровадження виваженої політики регулювання цін.
Keywords: кафедра маркетингу; ринок цукру; регулювання цін