Страшинська, Лариса ВолодимирівнаШеремет, Олег Олексійович2022-06-302022-06-302021Страшинська, Л. В. Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості /Л. В. Страшинська, О. О. Шеремет // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24- 25 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 46–48https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37702Проаналізовано тенденції функціонування підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості. Визначено причини різкого зниження обсягів виробництва продукції. Наголошено на необхідності вирішення проблем здорожчання цукру та зростання вартості природного газу. Обґрунтовано необхідність впровадження виваженої політики регулювання цін. The tendencies of functioning of the enterprises of confectionery and baking industry are analyzed. The reasons for the sharp decline in production volumes have been identified. The need to solve the problems of rising sugar prices and rising natural gas prices was emphasized. The necessity of introduction of the balanced policy of regulation of prices is substantiated.кафедра маркетингукондитерська продукціяобсяги виробництвахлібопекарська галузьвартість природного газуполітика регулювання цінconfectioneryproduction volumesbaking industrythe cost of natural gasprice regulation policyПроблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловостіThesis