Савчук, Олександр Олексійович2021-10-112021-10-112021Савчук, О. О. Проект модернізації МЖК ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури та шкуроконсервувального цеху : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Олексійович Савчук ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2021. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35964otherзабій тваринпереробка м'ясасубпродуктижирова сировинанехарчова сировинакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект модернізації МЖК ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури та шкуроконсервувального цехуOther