Механізація технологічних процесів у рослинництві - Танчик, Семен Петрович; Дмитришак, Михайло Ясонович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2009)
Комплексний навчальний курс, основою якого є рослинництво як прикладна наука, яка синтезує знання багатьох інших прикладних і теоретичних дисциплін біологічного, технічного та економічного циклів. У загальному вигляді розкриті питання призначення, принципу роботи , ефективності та особливостей використання сільськогосподарської техніки. A complex educational course, basis of which is a plant-grower as applied science which synthesizes knowledge many other applied and theoretical disciplines of biological, technical and economic cycles. In a general view the exposed questions of setting, principle of work, efficiency and features of the use of agricultural technique.
Keywords: технологічні процеси; механізація; продукція рослинництва; technological processes; mechanization; products of plant-grower