Заворицька, Дар'я ГригорівнаГончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор Мирославович2015-05-292015-05-292015Заворицька, Д. Г. Вивчення можливості використання ягоди тибетського барбарису у виробництві ковбас / Д. Г. Заворицька, Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів та студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. - С. 283-284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20938В даній статті наведені дані про розробку білково-жирового комплексу на основі натурального білку АпроПОРК Плюс 85 HF та водневої витяжки з ягід тибетського барбарису, який відрізняється високим вмістом вітамінів, мінералів та амінокислот. This article presents data on the development of protein-lipid complex based on natural protein AproPORK Plus 85 HF and hydrogen extraction from tibetan berries of barberry, which is rich in vitamins, minerals and amino acids.otherковбасабілокм’ясні продуктиягодиsausageproteinmeat productsberriesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВивчення можливості використання ягоди тибетського барбарису у виробництві ковбасThesis