Foreign language learning: role of multimedia technologies for students’ motivation - Nikitenko, Olga (My University, 2018)
Швидка інтеграція України у світовий та європейський простір створює необхідність певних змін у сфері освіти, і особливо в галузі навчання іноземних мов у вищих навчальних закладах. Під час засвоєння іноземної мови перед студентами виникає ряд проблем, однією з яких є відсутність мотивації при вивченні мови. Мотивація відіграє важливу роль у процесі вивчення мови. Быстрая интеграция Украины в мировое и европейское пространство создает потребность в определенных изменениях в сфере образования, особенно в области преподавания иностранных языков в высших учебных заведениях. При освоении иностранного языка у студентов возникает ряд проблем, одна из которых - отсутствие мотивации в изучении языка. Мотивация играет важную роль в процессе изучения языка. The rapid integration of Ukraine into the world and European space creates the need for certain changes in the field of education, and especially in the field of teaching foreign languages at higher educational institutions. When mastering a foreign language students have a number of problems, one of which is a lack of motivation in language learning. Motivation plays a significant role in the process of learning a language.
Keywords: мотивація; мотив; іноземна мова; мультимедійні технології; мотивация; иностранный язык; мультимедийные технологий; motivation; motive; foreign language; multimedia technologies; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації