Застосування композиції високоосновного коагулянту з бактерицидним флокулянтом для отримання води високої якості - Хижняк, Ольга Олександрівна; Запольський, Анатолій Кирилович; Ничик, Оксана Василівна (My University, 2012)
В даній статті представлені результати експериментальних досліджень ефективності очищення природної води від бактерій E.coli основними сульфатами алюмінію в порівнянні з традиційним коагулянтом – сульфатом алюмінію, бактерицидними флокулянтами та їх композиціями.
Keywords: основні сульфати алюмінію; основные сульфаты алюминия; бактерицидний флокулянт; водоочищення; бактерицидный флокулянт; водоочистка; basic aluminum sulphates; bactericidal flocculant; water treatment; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра експертизи харчових продуктів