Доцільність застосування тиксотропії в технології кондитерських виробів - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2020)
Проаналізовано різні структурні властивості різних кондитерських мас. Показано доцільність застосування явища тиксотропії в технологіях різних видів кондитерських виробів. It is analyzed different structural properties of different confectionery masses. It is presented the using thixotropy in technologies of different types of confectionery.
Keywords: тиксотропія; желейна маса; помадна маса; пралінова маса; шоколад; технології; thixotropy; jelly mass; fondant mass; praline mass; chocolate; technologies; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів