Кундєєва, Галина Олексіївна2014-04-042014-04-042009Кундєєва, Г. О. Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Кундєєва Галина Олексіївна ; НУХТ. - К., 2009. - 21 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13662Дисертаційна робота присвячена дослідженню інноваційного процесу з позиції маркетингу розвитку новацій в діяльності м’ясопереробних підприємств. Визначена роль новації, розглянуто можливі напрями її розвитку та науково обґрунтовано можливість дослідження інноваційного процесу в діяльності підприємства з позиції маркетингового дослідження. Dissertation is devoted to the research of innovative process from the position of marketing of innovation development in the activity of meat processing enterprises. The role of innovation is defined, possible directions of its development are considered, and the possibility of research of innovative process in the activity of enterprise from the position of marketing research is scientifically grounded.новаціяінноваціяінноваційний процесрозвиток новаційінноваційне прогнозуванняінноваційна позиціяринок ковбасних виробівм’ясопереробні підприємстваinnovationinnovative processdevelopment of innovationsinnovative prognosticationinnovative positionmarket of sausage goodsmeat processing enterprisesкафедра економічної теоріїІнноваційні процеси в діяльності м’ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій