Дослідження процесів біологічного очищення стічних вод заводу продовольчих товарів - Бойко, Я. М.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левітіна, Наталія Володимирівна (My University, 2005)
Охарактеризовано джерела утворення і основні показники стічних вод підприємства. Запропоновано застосування аеробної ферментації протягом 12 год.
Keywords: стічні води; wastewater; метаногенез; methanogenesis; кафедра екології та екоменеджменту