Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаРоманова, Зоряна МиколаївнаСидор, Василь МихайловичХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна2012-09-142012-09-142012Сучасні способи активації процесів розмноження та ферментації пивоварних дріжджів / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, В. М. Сидор, Д. Д. Карпутіна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2012. - Вип. 28. – С. 125-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2564Зроблено загальну оцінку сучасних ефективних способів активації процесів розмноження та ферментації пивоварних дріжджів, зокрема таких, які передбачають внесення у поживне середовище для дріжджів біологічно активних добавок, застосування електронно-іонної обробки дріжджів тощо.The general estimation of modern effective methods of processes activating of reproduction and fermentation of brewing yeasts is done. These methods suppose bringing in a nourishing environment for yeasts of bioactive additions, use of electo-ionic treatment of yeasts et al.otherпивоварні дріжджіbrewing yeastsспособи активаціїпоживне середовищеmethods of activatingnourishing environmentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівСучасні способи активації процесів розмноження та ферментації пивоварних дріжджівArticle