Новий поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2003)
Проведено порівняння поліпшувачів, які можуть бути використані в технології хліба з додаванням продуктів переробки сої. Показана доцільність використання поліпшувачів у кількості 0,01 % для підвищення якості готових виробів. Comparison of improvers, which can be used in technology of bread with the addition of products of processing of a soya. The expediency of using improvers in the amount of 0.1 % to improve the quality of finished products.
Keywords: хліб; тісто; соя; поліпшувач; якість; bread; dough; soy; improver; quality; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів