Сєдих, Ольга Леонідівна2015-07-032015-07-032015Сєдих, О. Л. Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології — 2015 : зб. тез ІІ Української конференції молодих науковців, 28–29 трав. 2015 р., м. Київ / Київ. ун-т ім. Б. Грінченка. — К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2015. — С. 141-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21496Розглянуто проектування багатокомпонентних харчових продуктів з найменшою енергетичною цінністю засобами пакета MathCAD. Reviewed the design of multicomponent food products with the lowest energy value by means of MathCAD.кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиMathCADрецептурна задачаматематична модельпроектування багатокомпонентних харчових продуктівprescription problemmathematical modeldesign of multi-component food productsВикористання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задачThesis