Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач - Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2015)
Розглянуто проектування багатокомпонентних харчових продуктів з найменшою енергетичною цінністю засобами пакета MathCAD. Reviewed the design of multicomponent food products with the lowest energy value by means of MathCAD.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; MathCAD; рецептурна задача; математична модель; проектування багатокомпонентних харчових продуктів; prescription problem; mathematical model; design of multi-component food products