Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою - Коломієць, Роман Анатолійович; Тарадай, Роман Сегійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2015)
В даній статті наведені дані про розширення білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою, оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих сумішей для м’ясних і м’ясомістких продуктів. This article provides information about the extension of protein compositions for forcemeat systems with high temperature treatment, the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined mixtures for meat and m ASALA products.
Keywords: м’ясні продукти; білкові композиції; сушіння; сушка; meat products; protein composition; drying; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів