Коломієць, Роман АнатолійовичТарадай, Роман СегійовичСтрашинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь Миколайович2015-05-192015-05-192015Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою / Р. А. Коломієць, Р. С. Тарадай, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Проблеми та перспективи харчових технологій і екобезпеки продукції : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 14–15 травня. – Львів, 2015. – С. 30–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20468В даній статті наведені дані про розширення білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою, оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих сумішей для м’ясних і м’ясомістких продуктів. This article provides information about the extension of protein compositions for forcemeat systems with high temperature treatment, the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined mixtures for meat and m ASALA products.otherм’ясні продуктибілкові композиціїсушіннясушкаmeat productsprotein compositiondryingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкоюOther