Фруктово-морквяний сік (Патент на корисну модель № 55201) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Фруктово-морквяний сік, який включає фруктовий сік, лимонну та аскорбінову кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік–61,8-66,8; натуральний морквяний сік – 33,0-38,0; лимонна кислота–0,10-0,15; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Fruit and Carrot Juice that includes fruit juice, citric and ascorbic acid, wherein further comprising natural carrot juice with this component ratio,% fruit juice,8-61, 66, 8, natural carrot juice – 33,0 -38,0; citric acid-0,10-0,15, ascorbic acid-0,02-0,03.
Keywords: аскорбінова кислота; лимона кислота; морквяний сік; ascorbic acid; lemon acid; carrot juice; кафедра технології консервування