Драган, Олена Іванівна2012-09-132012-09-132007Драган, О. І. Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 48.− Херсон : Айлант. − 2007. − С. 175−184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2539Автором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.The author suggests conceptual approaches to maintaining high quality in the meat industry. Domestic experience and current trends in applying different systems of quality are considered.otherм’ясна промисловістьякість продукціїконцепціясистема якостістандартисертифікаціяпідприємствоcertificationquality of productsconceptionquality systemstandardsкафедра економіки праці та менеджментуКонцептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузіArticle