Пешук, Людмила ВасилівнаКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2013-03-262013-03-262005Пешук, Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наукові статті НУХТ. – 2005. - № 16. – С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7050Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками. A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.otherнапівфабрикатипельменізародки пшеницізернопродукти пробудженітехнологіяsemi-finished goodspelmenizarodyshki wheatgrain products awakenedtechnologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениціArticle