Магнітні бурі: чим небезпечні і як захиститися? - Коняга, Аліна Володимирівна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2014)
Щоб легше пережити магнітні бу рі , фахівці радять обмежити роботу, що вимагає підвищеної уваги і зосередженості, або відкласти її на інший час, не провокувати конфліктів і не брати у них участь; більше відпочивати і гуляти на свіжому повітрі, зменшити важке фізичне навантаження; контролювати артеріальний тиск; приймати контрастний душ, раціонально харчуватися. To make it easier to survive Magnetic was cut, experts advise to limit the work that requires increased attention and concentration, or wait for another time, not to provoke conflict and not take part in them; more rest and a walk in the fresh air, reduce heavy physical activity; control blood pressure; take a cold shower, rational nutrition.
Keywords: магнітні бурі; захист; небезпечність; magnetic storms; protection; danger