Методи цінового стимулювання збуту та умови їх використання - Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Скригун, Наталія Петрівна; Семененко, Катерина Юріївна (My University, 2011)
Проведено аналіз існуючих методів цінового стимулювання збуту в сфері обігу на досвіді Франції. Показано можливість застосування окремих методів залежно від тактичної мети підприємства. Наведено основні нормативно-правові аспекти законодавчого забезпечення цінового стимулювання.

Was analysis existent methods of price sales in the sphere of appeal promotion is conducted on experience of France. Possibility of application of separate methods is rotined depending on the tactical purpose of enterprise. The basic are resulted normatively legal aspects of the legislative providing of price stimulation.
Keywords: купонаж; kuponazh; цінове стимулювання; пряме зниження цін; відстрочені можливості; price stimulation; direct price-cutting; deferred possibilities; кафедра маркетингу