Бурлак, Наталія ІванівнаБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2023-04-122023-04-122022Бурлак, Н. І. Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів / Н. І. Бурлак, О. В. Дущак // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40063Соуси на основі плодової сировини, що користуються попитом у багатьох країнах, набувають все більшу популярність і серед споживачів. Під час досліджень не виявлено впливу загусника на якісні характеристики соусу залежно від місця проростання та сорту плодової сировини. Sauces based on fruit raw materials, which are in demand in many countries, are gaining more and more popularity among consumers. During the research, no influence of the thickener on the quality characteristics of the sauce was found, depending on the place of germination and the type of fruit raw material.технологія соусіврослинна сировинахарчові продуктиtechnology of saucesvegetable raw materialsfood productsкафедра технології консервуванняДослідження якісних характеристик нових плодових соусівThesis