Антонюк, Ірина ЮріївнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052015Антонюк, І. Ю. Технологія млинчиків з використанням гідролізату «Рапамід» / І. Ю. Антонюк, Л. Г. Дейниченко // Товари і ринки. – К. : КНТЕУ. – 2015. – №1 (19). – С. 209-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25937Розроблено технологію млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" (продукт перероблення гідробіонтів рапани та мідії). Досліджено вміст есенційних речовин – амінокислот і мікроелементів Йоду, Селену та Феруму в фаршах і млинчиках. Доведено, що таку продукцію доцільно включати до раціонів харчування населення з метою профілактики дефіциту незамінних амінокислот і мікроелементів. The technology of pancakes with the use of "Rapamid" hydrolyzate (a product of processing of rapan and mussels hydrobionts) was developed. The content of essential substances - amino acids and minerals of iodine, selenium and ferum in stuffings and pancakes was investigated. It is proved that such products should be included in food rations to prevent the deficiency of essential amino acids and minerals.млинчикифарш із гречаної крупифарш із капусти та шампіньйонівдобавка "Рапамід"мікроелементозиpancakesbuckwheat stuffingcabbage and champignons stuffingadditive "Rapamid"microelementozeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія млинчиків з використанням гідролізату «Рапамід»Article