Дослідження розподілу магнітного поля в робочій зоні дископодібного електромагнітного гальма - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2016)
Проведено експериментальне дослідження магнітного поля в нерівномірному повітряному проміжку дископодібного гальма, запропоновано апроксимацію розподілу магнітної індукції та проведено порівняння з експериментальними даними. The experimental research of magnetic field in non-uniform air gap of a disk-shaped brake was done, approximation of distribution of magnetic induction was proposed and the comparison with experimental data.
Keywords: електромагнітне гальмо; магнітна індукція; electromagnetic brake; magnetic induction; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.