Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2023-02-072023-02-072021Фурсік, О. Інноваційні способи використання соєвих білків в технологіях / О. Фурсік, І. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 291https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39009В зв’язку з постійним ростом вартості обробки сільськогосподарських угідь і кормів виробники продуктів харчування знаходяться в пошуку недорогих і ефективних джерел білка для заміни тваринного [1]. Основними проблемам цього завдання є не тільки забезпечення продуктів калорійністю і необхідною кількістю поживних речовин, а також необхідними органолептичними і стабільними функціональними властивостями. Із всіх потенційних джерел нетрадиційних харчових білків соєві боби займають перше місце у списку, що пов’язано із їх поширенням і значною кількістю проведених досліджень.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсоєвий білоксоєві бобигельІнноваційні способи використання соєвих білків в технологіяхThesis