Чернецький, Микола ВолодимировичКишенько, Василь Дмитрович2014-11-052014-11-052014Чернецький, М. В. Дослідження динамічної системи варочного відділення пивзаводу на основі джокер-методу / М. В. Чернецький, В. Д. Кишенько // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17989Необхідність підтримувати технологічні параметри варочного відділення на номінальних, оптимальних значеннях в умовах, що характеризується віддаленістю від стану термодинамічної рівноваги та утворенням дисипативних просторово-часових структур. Дана характеристика дозволяє розглядати та досліджувати дане відділення методами нелінійної динаміки. The need to maintain technological parameters cooker compartment at the nominal optimal value in an environment characterized by the distance from thermodynamic equilibrium and the formation of spatio-temporal dissipative structures. This characteristic allows us to consider and explore this separation methods of nonlinear dynamics.otherпивзаводджокер-методдинамічні системиbreweryjoker methoddynamic systemsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаДослідження динамічної системи варочного відділення пивзаводу на основі джокер-методуOther