Особистість, освячена добром - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2013)
Під час кожного заняття варто хоча б декілька хвилин приділити питанням виховання студентів у дусі творчої самореалізації, відповідальності за свої діяння, здатності боротись і перемагати. During each lesson is worth at least a few minutes be given to educating students in the spirit of creative self-responsibility for their actions, the ability to fight and win.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; особистість; виховання; студенти; personality; education; students