Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаКоваль, Марина ОлександрівнаБессараб, Олександр Семенович2017-06-232017-06-232017Бендерська, О. В. Стан ринку томатних соусів в Україні / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 272.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25669В ході досліджень було проведено аналіз ринку, стану виробництва та споживання томатних соусів в Україні. Було виявлено, що ринок томатних соусів України має певний потенціал розвитку і вдосконалення, тому прогнозується подальше зростання обсягів виготовлення і збуту продукції. In the course of the research, the market analysis, production and consumption were carried out Tomato sauces in Ukraine. It was found that the market for tomato sauces in Ukraine has a certain potential for development and improvement, therefore the further growth of volumes of production and sales of products is projected.uk-UKтоматні соусипродукціяаналіз ринкуtomato saucesmarket analysisproductsкафедра технології консервуванняСтан ринку томатних соусів в УкраїніThesis