Стан ринку томатних соусів в Україні - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2017)
В ході досліджень було проведено аналіз ринку, стану виробництва та споживання томатних соусів в Україні. Було виявлено, що ринок томатних соусів України має певний потенціал розвитку і вдосконалення, тому прогнозується подальше зростання обсягів виготовлення і збуту продукції. In the course of the research, the market analysis, production and consumption were carried out Tomato sauces in Ukraine. It was found that the market for tomato sauces in Ukraine has a certain potential for development and improvement, therefore the further growth of volumes of production and sales of products is projected.
Keywords: томати; соус; tomatos; sauce; кафедра технології консервування