Осадчук, Оксана Павлівна2014-06-262014-06-262011Осадчук, О. П. Безпечність харчової продукції як невід’ємний елемент її якості / О. П. Осадчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ. – 2011. – № 40. – С. 161-166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15644В статті досліджується зміст поняття якості харчової продукції на основі головних її принципів. Окреслено коло основних чинників, що впливають на якість та безпечність харчових продуктів. Розкрито вплив систематичного управління якістю, стандартизації продукції та впровадження систем управління якістю на рівень якості та безпечності харчової продукції. It is researched the contest of the quality of food production according its main principles. It is indicated the main factors which have influenced on the quality and safety of food production.otherконкурентоспроможністьбезпечність продукціїякість продукціїпідприємствоcompetitionsproduct carelessnessquality of productsenterpriseкафедра економіки праці та менеджментуБезпечність харчової продукції як невід’ємний елемент її якостіArticle