Національний університет харчових технологій2022-10-072022-10-072022Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій – Київ :НУХТ, 2022. – 215 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38030Видання містить матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов’язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.otherІнноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесіBook chapter