Побудова сценарних алгоритмів управління процесом брагоректифікації на основі принципів самоорганізації в складних системах - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2005)
В статті розглянуто побудову сценарних алгоритмів управління процесом брагоректифікації на основі принципів самоорганізації в складних системах. This paper considers the construction of algorithms for managing scenario brahorektyfikatsiyi based on the principles of self-organization in complex systems.
Keywords: брагоректифікація; складні ситеми управління; принципи самоорганізації; complex sitemy management; complex sitemy management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка