Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2010)
Характерна прикмета сучасного етапу економічно розвинених передових країн – інноваційний шлях розвитку, в основі якого лежить цілеспрямований процес пошуку, підготовки і реалізації інновацій, які дозволяють підвищити ефективність суспільного виробництва, в нашому випадку – виробництва нових харчових продуктів з поліпшеними характеристиками.
Keywords: інновації (харчова промисловість); СОТ; оздоровче харчування; функціональний харчовий продукт; кафедра технології оздоровчих продуктів