Прогресивні методи консервування харчових продуктів - Лесечко, О. А.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2013)
Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.
Keywords: асептичне консервування; обладнання; стерилізація; фасування; aseptic canning; equipment; sterilization; packaging; кафедра технології консервування