Лесечко, О. А.Крижановський, Станіслав ЙосиповичБессараб, Олександр СеменовичВасилів, Володимир Павлович2013-04-262013-04-262013Прогресивні методи консервування харчових продуктів О. А. Лесечко, С. Й. Крижановський, О. С. Бессараб, В. П. Василів // ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молод. вч., асп. і студ. - К.: НУБіП України, 2013. - С. 301-302.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7680Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.otherасептичне консервуванняобладнаннястерилізаціяфасуванняaseptic canningequipmentsterilizationpackagingкафедра технології консервуванняПрогресивні методи консервування харчових продуктівArticle