Якимчук, Тетяна Володимирівна2023-03-282023-03-282015Якимчук, Т. В. Розвиток та стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Т. В. Якимчук // Наукові праці НУХТ. – Київ : НУХТ, 2015. – № 2. – С. 70-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39491У статті на основі офіційної статистичної інформації проаналізовано кількість підприємств у галузі, обсяги виробництва в натуральному і грошовому виразі, стан основних засобів та інвестиції в основний капітал, фінансові результати діяльності досліджуваних підприємств. Визначено основні напрями удосконалення господарської діяльності та покращення фінансових результатів підприємств для підвищення їх здатності забезпечувати продовольчу безпеку. The analysis was conducted on basis of the official statistics. The number of industry enterprises, output in physical and monetary terms, fixed assets and investments in fixed assets, financial performance of enterprises were analyzed. On the basis of the analysis the main directions of improvement of the economic activity and financial performance to enhance the ability to provide food security were identified.otherконсервна промисловістьплодово-овочева консервна продукціяпідприємствапродовольча безпекастатистичні даніfood-canning industryfruit and vegetable canning productsenterprisesfood securitystatistical dataкафедра економіки праці та менеджментуРозвиток і стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпекиArticle