Олабоді, Олена Вячеславівна2021-06-022021-06-022021Харчова біотехнологія [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34262Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій з актуальних питань харчової біотехнології. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations on topical issues of food biotechnology. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.біотехнологіямікроорганізмиферментовані продуктиферментимікробний синтезбіологічно активні сполукиbiotechnologymicroorganismsfermented productsenzymesmicrobial synthesisbiologically active compoundsХарчова біотехнологіяOther